Odličan dodatak je krovna kutija za auto

Krovna kutija za auto montira se na krovne nosače

U slučaju da vozite mali gradski automobil ili jednostavno imate više članova obitelji, ponekad prtljažnik nema dovoljno mjesta za sve stvari koje ste naumili povesti na putovanje. Tu se nerijetko javljaju problemi i svađe, a da biste to izbjegli odličan dodatak je krovna kutija za auto. Ona će vam omogućiti da dobijete dodatni prostor za prijevoz prtljage na vašem automobilu i na putovanje uzmete sve potrebne stvari. Idealan je dodatak i za kampiranja, zbog svoje brave i nemogućnosti otvaranja. Sve o tome gdje ju možete kupiti, na što trebate pripaziti i kako se postavlja na automobil doznajte kroz nastavak teksta.

Kupnja krovne kutije

Ako ste se odlučili na kupnju, morate pripaziti na nekolicinu stvari. Krovna kutija za auto je dodatak, te je morate kupovati prema dimenzijama vašeg automobila.

Krovna kutija za auto je dodatak, te je morate kupovati prema dimenzijama vašeg automobila
Krovna kutija za auto

Ako vozite mali auto, kao što je na primjer Renault Twingo, tada ne možete montirati najveću krovnu kutiju, već morate kupiti neku manju, koja će cijelom duljinom biti na automobilu. Također, morate pripaziti i na materijal od kojeg je krovna kutija i ima li bravu za zaključavanje. Većina kutija za auto je vodootporna, no svakako prilikom kupnje provjerite kvalitetu zatvaranja kutije.

Montiranje krovne kutije

Krovna kutija za auto montira se na krovne nosače. U slučaju da s vašim automobilom niste dobili krovne nosače, morate kupiti i njih. Nakon što ste ih postavili na auto, prema uputama pažljivo montirajte i krovnu kutiju.

Krovna kutija za sportski auto

Pobrinite se da je montirate ispravno i da ste je pričvrstili za automobil. Imajte na umu da je krovna kutija prostor jednak prtljažniku i da će stvari u njoj mijenjati svoj položaj. U slučaju da prenosite neke krhke i lako lomljive stvari, pobrinite se da ih s drugim stvarima pričvrstite, te da nema praznog prostora. 

Kupi krovnu kutiju online

U današnje vrijeme kupnja putem interneta je sigurna i jednostavna. Krovna kutija za auto može se pronaći u raznim online trgovinama, poput trgovine Withcar, po najpovoljnijim cijenama. Prednosti online kupnje su mnogobrojne, od jeftinijih cijena i širokog asortimana proizvoda, do kupnje iz vlastitog doma. Withcar trgovina u ponudi ima samo provjerene i kvalitetne brendove, te se u njihovom asortimanu proizvoda može pronaći razna auto oprema. Dodatna prednost je što u slučaju da nemate krovne nosače i njih možete naručiti u istom paketu s krovnom kutijom.

Iz kategorije: