Krovni nosači ne izgledaju dobro ali su korisni

Kad govorimo o ljepoti, onda je to stvarno relativna stvar, a još posebno kod automobila – nekima su lijepi veliki automobili, opet drugima maleni, neki vole crvenu boju, opet drugi crnu i na kraju, neki su si uvijek željeli sportske automobile, a drugi one velike, u kojima možete voziti cijelu familiju i još nekoliku prtljage. Bilo kakav automobil vidite na cesti, on se nekome sviđa, ako ne drugome, onda barem onome, tko ga vozi i kupio ga je. Ali svakog od tih automobila možete na kakav način još poljepšati ili mu dodati nešto, što će mumožda malo pokvariti izgled – u ovu drugu rubriku mogu se uvrstiti baš krovni nosači.

Kad se vozite po cestama i na nekom sportskom automobilu vidite sportske feltne, zastaje vam dah, jer automobil kao takav izgleda stvarno dobro, a kad se vozite po cesti i automobil na svome krovu ima nosače, to ga baš i ne poljepša – ali ovdje dolazi na red druga priča – zašto netko nešto takvo vozi na svome automobilu? Pa naravno, zbog toga jer je to jako korisna stvar, stvar na kojoj možete voziti na okolo različite stvari, stvar, na koju možete čak i montirati kakvu krovnu kutiju, ako to poželite – u takvu kutiju možete staviti puno stvari, koje će vam trebati, kad na primjer odete na skijanje, ljeti na more, ili bilo kamo drugdje, a da imate premali automobil za sve stvari, koje vam trebaju.

car_bike

Naravno, nisu krovni nosači samo za krovne kutije – na njih možete jako dobro pričvrstiti na primjer i kakav bicikl, ako idete na primjer negdje, da bih se tamo mogli voziti sa njim. U takvim primjerima jedino je jako važno, da pogledate, koliko mogu takvi nosači izdržati, jer bih moglo biti jako opasno, ako bih vam na primjer negdje usred autoceste ispao bicikl – na takav način možete i koga ozlijediti, ili čak napraviti kakvu prometnu nesreću – budite pažljivi.

Znači, jedno je ljepota, a opet drugo je nešto, što je korisno – pa sada na kraju krajeva sami presudite, dali želite, da će vaš automobil izgledati najljepši u gradu, ili pak želite na njegovom krovu još prevoziti kakav teret – za kraj sve prepuštamo vama!

Pročitajte koji su najbolji gumeni tepisi.

Iz kategorije: